Bize Ulaşın
Mollahüsrev Mh. Taştekneler Sk. No:12
Süleymaniye Fatih/İstanbul
0216 305 04 36

8. Merkez Mostar Gençlik Gönüllüleri Kampta

8. Merkez Mostar Gençlik gönüllülerinin katıldığı “2. Bölgesel Eğitim ve Motivasyon Kampı” 17-19 Şubat tarihleri arasında, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin sponsorluğunda Yuvacık’ta bulunan Karaaslan Kamping tesislerinde gerçekleştirildi.
Üç gün boyunca devam eden kampın ilk günü Semerkand Vakfı 8. Merkez Eğitim Sorumlusu Abdussamet Köktaş’ın yaptığı açılış konuşmasıyla başlayıp, Semerkand Vakfı 8. Merkez Buhara Gönüllüsü Hasan Yöndem’in “Hizmet” konulu sohbetiyle devam etti.
Semerkand Vakfı 8. Merkez Sosyal Birim Sorumlusu Ümit Demir “Vakıf Çalışmalarının Dünü Bugünü ve Yarını” adlı söyleşisinden sonra ise, Mostar Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Mükerrem Mete’nin “Dergim ve Ben” adlı söyleşisi gerçekleşti. Fayda Akademi İK uzmanı Yusuf Hakkı Bakırhan’ın “Kariyer Yolculuğuna Ne Kadar Hazırsınız?” başlıklı oturumuyla kampın ilk günü sona erdi.
Kampın ikinci günü Mostar Gençlik Komisyon Başkanı M. Raşit Güngör’ün “Gençler İçin Projeler ve Dikkat Edilecek hususlar” başlıklı sunumuyla başlayıp, Genç-Kon Proje Komisyonu Başkanı OnurKüçükdoğan’ın “Hibe Projeleri ve Proje Döngüsü” konulu konuşmasıyla devam etti. Daha sonra yoğun kar yağışı altında Paintballoynandı. Gecenin geç vakitlerine kadar süren atölye çalışmalarında yapılan beyin fırtınalarıyla kampın ikinci günü tamamlandı.
Kampın son gününde atölye çalışmaları sonunda ortaya çıkan fikirler 8. Merkez Mostar Gençlik gönüllüleri tarafından sunum eşliğinde değerlendirildi. Son olarak  Semerkand Vakfı 8. Merkez Eğitim Birim Sorumlusu Abdussamet Köktaş’ın kapanış konuşmasıyla kamp sona erdi.
DSC_0072 fotoğraf 2 (1)
DSC_0039 (1)

Sitemiz daha iyi kullanıcı deneyimi vermek için çerezler kullanmaktadır.