17. Mostar Gençlik Şûrâsı, 11 Kasım 2023 tarihinde Buhara Evleri’nde Türkiye genelindeki gönüllülerimizin katılımı gerçekleştirildi.
***
17. Mostar Gençlik Şûrâsı, GENÇKON Genel Başkanı Ahmet Sözbilir’in açılış konuşmasıyla başladı.
Biltek Okulları Üsküdar Kampüs Müdürü M. Raşit Güngör “Bir Özge Temaşa” sunumunu gerçekleştirmesi akabinde, Üniversite Koordinatörümüz Sıddık Kaya, “Yola ve Yolcuya Dair” sunumu için sahnedeki yerini aldı. Kaya, öğrenci olmanın imkânları ve öğrencilik yıllarını dolu dolu geçirmenin önemini anlattı.
Üniversite Birim Sorumlumuz H. Tayyip Gündüz’ün “Benden Bize; Birlikte Hareket Etmek” isimli sunumu sonrasında, GENÇKON Ege Bölge Koordinatörü Ömer Faruk Söylemez “Süreç Yönetimi” konusunu anlattı.
GENÇKON Proje Birim Koordinatörü Ahmet Güzer, “Projeden Faaliyete” sunumunda proje uygulamaları sayesinde gençlerin ve toplumun neler kazanabileceğinin üzerinde durdu. İç Anadolu Bölge Koordinatörü Ali Özdemir ise “Bizi Rahatsız Etmeye Geldim” başlıklı bir konuşma yaparak gençliğin enerjisi üzerinde durdu.
Şûrânın son konuğu ise Mostar Dergisi Yayın Yönetmeni Cihan Karakurt oldu. “Gençliğin Fikir Mekânı: Mostar” başlıklı sunumunu gerçekleştiren Karakurt, Mostar Dergisi’ndeki değişimleri ve üniversite öğrencilerini bekleyen sürprizleri anlattı.
Gönüllülerimize ve emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.
“Ben benliğimden geçtim, gözüm hicabın açtım
Dost vaslına eriştim, gümanım yağma olsun”